China de virtuele simulators van werkelijkheidssporten fabrikant

Virtueel van de de Bioskoop 3D 4D 5D Bioskoop van de Werkelijkheids6d Simulator 9D van het het MateriaalPretpark 7D van de de Bioskoopsimulator de Cabine5d Theater

Productdetails:
Plaats van herkomst: Xuzhou, Jiangsu, China
Merknaam: Freelance Team
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD 4500-20000
Verpakking Details: Pienhout packge
Levertijd: 5-8 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100/month

Gedetailleerde informatie

Type: 7D bioskoop, 5D-Bioskoop, de Bioskoop van 5D 7D 9D 12D spanning: 220V, of voltageconvertor
Garantie: 12 Maanden kleur: Blauw of Aangepast
Materiaal: Acrylmateriaal, staal, FRP+steel, ijzer en anderen, glasvezel Films: levering meer dan 100 films kostenloos
Gebruik: Themapark, Vermaak/Themapark/Winkelcomplex, winkelcomplex, Wandelgalerij/Vrachtwagen/Themapark, Them Naam van het product: 5D bioskoopvrachtwagen, 9d-ei vr bioskoop, 7D-bioskoop, materiaal van de de bioskoopsimulator van Ch
macht: 5500W, 3kw, 8.5KW, 12KW, 5KW Zetels: 6 9 12 zetels, 4/6/8/9/12 zetels
naam: Voordeligste bedrijfs professionele vrachtwagen mobiele 5d bioskoop, Vr-het Rennen Spelmachine, het Systeem: Elektrische Cilinder, hydraulisch en pneumatisch, hydraulisch, Elektronisch /Hydraulic-Systeem, 6 DO
Punt: 6-12 zetels5d /7D/9D bioskoop, 12d-van de de Motierit 12D van de theatersimulator 12D het hydraulisc formaat: L350*W340*H220cm, L180cm*W190cm*H185cm, L2.2*W1.15*H2.0M, 2650*1200*1900mm, 2.65L*1.7W*H1.8 (m)
Projector: Epson, NEC of zoals u, NEC vereiste, Scherp, Professionele de Techniekprojector van EPSON Dynamisch systeem: 6dof elektrisch platform, elektrisch /hydraulic-platform, elektrisch/hydraulisch platform 6-dof
Gevolgen: Wind, bel, sneeuw, regen, bliksem Platform: Elektronisch/Hydraulisch, Hydraulisch/Elektrisch/Pneumatisch 6 Dof Platform, Hydraulisch/Elektrisch/
Bril: 5d 3D Glazen van de bioskoopsimulator, 3D Glazen, Virtuele Werkelijkheidsglazen, 50 PCs
Hoog licht:

vr movie theater

,

virtual cinema machine

Productomschrijving

De uitvinding van 7D-bioskoop liet ons toe om in de wereld van virtuele werkelijkheid worden geïmpliceerd, en deze technologie is een perfecte die combinatie 3D beelden en gevolgen door het speciale materiaal op de menselijke opmerkzame organen worden veroorzaakt.

Wij konden de gevolgen zoals wind voelen die, regen het bespuiten, sneeuw die vliegen blazen,

knipperen bliksem, mistsimulatie, bel die vliegen, lucht het blazen, beenbereik, zeteltrilling, achtertrilling enz. Tegelijkertijd, zouden wij de opwindende motie van de dynamische zetels ervaren, die drijven ons die zijn in een fantasie prachtige wereld. Voor 7D-bioskoop, is het basis op 5D-bioskoop met meer gevolgen.

het interactieve systeem van 7D cinema= 5D cinema+ met kanonnen

 

 

Details van 5D/7D-bioskoop:

Het schermbeeldschermsysteem: het professionele metaalscherm voor stereobioskopen, het kan zich tegen de interferentie van het omringende licht effectief verzetten, en het beroepsleven is zeer lang.

Seat-systeem: aangezien het met 6DOF-ontwerp wordt ontwikkeld, kan het een dynamisch effect van 12 richtingen, 36 combinatie en 72 moties voorzien.

Centraal controlesysteem: het belangrijkste deel van dit systeem is controlesoftware, kan het effectief maken al materiaal als geheel 5D bioskoop door de vertoning van de film, dynamische zetels, effect materiaal, geluidsinstallatie controleren.

Speciaal effect systeem: het omvat velen effect materiaal, zoals bliksemmachine, regenende machine, sneeuwmachine, bellenmachine, mistmachine en windmachine.

Correct systeem: de geluidsinstallatie die wij zijn 5,1 correct spoor, de hoogste die niveaugeluidsinstallatie hebben verstrekt voor bioskopen wordt gebruikt.

Andere toebehoren: 3D glazen, hanger etc.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn