China de virtuele simulators van werkelijkheidssporten fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Ye

Telefoonnummer : 86-18921761560

WhatsApp : +8618921761560

Free call
Jiangsu Legao Intelligent Technology Co., Ltd.

Co. van de Xuzhoulegao is Intelligent Technologie, Ltd een VR-materiaalfabrikant het integreren productie en verkoop.

  • Jiangsu Legao Intelligent Technology Co., Ltd.
  • Jiangsu Legao Intelligent Technology Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van de Legao werd Intelligent Technologie, Ltd, opgericht in 2014, dat een professionele Hi-Tech onderneming is die zich concentreert op productie en ontwikkelings verschillend soort VR-spelmachine, zich specialiseert in producten en de oplossingen van VR de off-line. De zaken behandelen VR-de industrietoepassingen, de toevlucht en de parken van VR, VR-theaters, en VR-de verrichtingen van het spelcentrum. De belangrijkste producten zijn de bioskoopreeksen van 9D VR, VR-sportenreeks, VR die reeks, VR-het rennen simulatorreeks, de ruimtereeks van VR schieten en en houden ontwikkelend nieuwe innovaties.

 

Is Intelligent de Technologieco. van Jiangsulegao, Ltd een VR-materiaalfabrikant het integreren productie en verkoop. Het wordt aangepast voor investeerders, met professionele planning, installatie en het zuiveren, de 1 aan-1 dienst, naverkoopverplichting en de kwaliteitsborgingdienst!

 

Wij concentreren ons op het eistoel van de spelmachine VR, raceauto, VR-tredmolen, de vliegtuigen van 9d vr, ruimteinteractie, de dynamische bioskoop van 5d 7d 9d, holografisch interactief de projectieonthaal van AR om onze fabriek te bezoeken!

Geschiedenis
  Onze gigantische 3000 SQM fabriek is niet alleen voor toont. Door ons kernteam dicht bij onze projecten te houden, kunnen wij onze producten produceren, testen, aanpassen verpakken en verschepen aan een verbazend tarief. Bedekkend het weg, wordt onze fabriek gevestigd bij
het centrum van Panyu, de stad van vermaakproducten. Door om met ons te verkiezen te werken, zal uw project het beste van de volledige industrie krijgen.
Dienst

1. Technologiesteun:
Verstrek de specificatie van machine, om klant te onderwijzen hoe te om de machine in werking te stellen;
Verzend foto's en video naar klanten voor verwijzing;
De verrichtingsgegevens analyseren gebaseerd op de machine van de klant, aanbieden raad voor parameter die meer winst plaatsen te krijgen.

2. Veilige Verzending:
Het veilige vervoer en verschepen;
Houten kader/geval voor het pakket.

3. Na de verkoopdienst:
12 maanden garantie, leventechnische ondersteuning en handhaven de dienst de 24 uren online dienst via Telefoon, Skype, Whatsapp, E-mail. Verstrek met rijke ervaring voor het het visserijspel en beheer. Verstrek oplossingen voor om het even welke vragen over de machine en de verrichting. Terugkoppeling de recentste informatie van het visserijspel & marketing informatie.

Ons Team

Sinds 2015, hebben wij duizenden cliënten van meer dan 150 landen geholpen die succesvolle FECs bouwen. Wij zijn deskundigen van internationale handel en de naverkoopdiensten. Als u om met ons verkiest te werken, of het een decennium of twee is, zullen wij altijd hier zijn en wij zullen altijd bereid zijn om u waarde te brengen.

 

China Jiangsu Legao Intelligent Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in